Vraag tijdens elke vergadering waarbij je betrokken bent

forum

Vraag tijdens elke vergadering waarbij je betrokken bent

Je moet vragen stellen tijdens elke vergadering waarbij je betrokken bent. Ik geloof dat dit waar is, omdat je nooit werk gedaan kunt krijgen, hoe hard je ook probeert, als je niet betrokken bent bij discussies of als je in een kamer zit te luisteren naar iemand die pontificaal over een kwestie praat in plaats van met mensen te praten. Als je een bedrijf runt en iemand stelt je een vraag die belangrijk voor je is, bespreek die dan niet met hem of haar, je zult nooit enige waarde uit de vergadering halen en je kwesties zullen op de plank blijven liggen.

stel vragen

Kinderen leren ook van vragen stellen. Je kunt een kind altijd leren hoe het vragen moet stellen, op dezelfde manier waarop je een kind leert hoe het moet leren en hoe het informatie kan vinden. Kinderen leren beter door eenvoudige vragen te stellen dan door veel ingewikkelde vragen te stellen. Nieuwe medewerkers leren ook beter door eenvoudige vragen te stellen dan door te veel gedetailleerde vragen te stellen.

Krachtige mensen stoppen nooit met het stellen van nieuwe vragen, omdat ze weten dat dit de enige manier is om diepere inzichten in vraagstukken te krijgen. Vernieuwers kennen de behoeften van klanten het beste door relevante vragen te stellen in plaats van te pontificeren alsof ze alles weten. De meesten onder ons zijn erg slecht in het stellen van goede vragen; we hebben de neiging om mensen te vervelen met onze repetitieve antwoorden. Als je echter de juiste vragen stelt en je niet verveelt, dan zal de andere persoon zich uitgedaagd voelen om het antwoord te vinden en zal hij proberen het antwoord te geven. Op deze manier wordt de hele interactie interessanter en productiever.

Contact